______________________
II. Bijenički ogranak br.4
10 000 ZAGREB
______________________
Proizvodnja i skladište:
II. Resnik 13 H
10 000 ZAGREB
______________________
tel./fax:  01/20 24 869
GSM:  098/83 98 62
           098/71 95 91
______________________
 
>>O NAMA<<
 

SEDLAR d.o.o.
proizvodnja - trgovina - usluge

je bravarski obrt smješten je na adresi II. Bijenički ogranak br.4 u Zagrebu, dok se proizvodni pogon i skladište nalaze na adresi II. Resnik 13 H.

Od 1990. godine nastavlja obiteljsku tradiciju dugu 30-tak godina. Trenutno imamo 6 zaposlenih djelatnika koji su specijalisti u svojoj branši.

Klijenti koji nam ukažu svoje povjerenje, odlučili su se za stručan i iskusan tim vještih i sposobnih ljudi, čija je osnovna zadaća da u predviđenom roku izvrše sve radove i do najmanjih detalja.

Ono što nas čini sretnima i što nam je najveća nagrada i podstrek, je da i nakon završetka posla klijenti mogu još dugi niz godina sa ponosom reći da su radove povjerili upravo našem obrtu. Stoga se trudimo da na svakom slijedećem pothvatu upravo to i postignemo.

O svim pojedinim radovima detaljnije možete poslati Vaš upit na naš e-mail ili jednostavno nazvati na naše kontakt telefone.

Radove možemo izvesti , osim Zagreba i šire okolice, prema potrebi i na području cijele Hrvatske pa i šire.

Nadamo se da ćemo Vam olakšati prilikom donošenja vrlo bitne odluke, stoga Vam stojimo na raspolaganju, te se unaprijed veselimo budućoj poslovnoj suradnji na obostrano zadovoljstvo.

   S poštovanjem,

Josip Sedlar, vlasnik obrta