O nama

1993.

2018.


Tvrtka Sedlar d.o.o. je specijalizirana za visoko kvalitetnu obradu metala. Od 1993. godine razvijamo serijsku proizvodnju te pojedinačnu /custom made proizvodnju prema specifičnim zahtjevima klijenata.

U proizvodnom asortimanu nalaze se različiti proizvodi od metala namijenjeni primjeni u građevini i industriji i kućanstvu. U mogućnosti smo odgovoriti na najzahtjevnije projekte strojne i ručne obrade različitih materijala. U sklopu strojne obrade tvrtka je specijalizirana za pružanje usluga CNC glodanja i CNC tokarenja, planskog brušenja i zavarivanja, CNC savijanja i obrade lima, izrade konstrukcija od različitih metala te zavarivanja i poliranja (partneri Končar, Bechtel, Bertol i dr.).

Dvjestotinjak proizvoda iz vlastitog asortimana poput kutnika, veznih pločica, nosača polica, nosača rukohvata, napinjača za žicu, vijčane robe plasiramo na domaće tržište (veledistributeri te trgovački lanci Pevec, Građa, Uradi sam i sl.), ali i izvozimo putem trgovačkih lanaca na regionalno tržište (Srbija i BiH) kao i u EU.

Također, izrađujemo bravarske konstrukcije i podkonstrukcije za opremanje interijera i eksterijera (ShoeBeDo, Vjenčanice Sposa, Miss Sixty).
Ponosni smo na dugogodišnju suradnju s partnerima za usluge plastifikacije, pocinčavanja, galvanske obrade, CNC laserskog rezanja lima.

Veselimo se custom made projektima - od vaše ideje, preko nacrta do konačnog proizvoda.

Nabavka nove CNC servo električne preše je financirana sredstvima EU fondova.


Naši klijenti